Jornada Mapa Sec ,dissabte 31 de Maig a la Base

mapa jornada 31 maig_2
QUÈ VOLEM FER?
El Model Barcelona, avança i va colonitzant els barris. El proper objectiu d’Ajuntament i Lobbie Hoteler és la transformació del Paral·lel i els barris del seu voltant (especialment el Poble Sec i Sant Antoni) mitjançant l’anomenat Pla Paral·lel. Des de Repensar Poble Sec (Assemblea de barri de Poble Sec) hem creat un mapa per analitzar què hi ha darrera del Pla i quines són les conseqüències que pot tenir pel barri. Us demanem que ens ajudeu a difondre la presnetació que farem el proper dissabte 31 Maig del #MapaSec a les 12h a la Base, Ateneu Cooperatiu, així com visibilitzar l’autoorganització veïnal en contra del Pla en la Plataforma Aturem el Pla Paral·lel.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>